Presentatoren


IRIS RULKENS

“Waar andere meisjes zeggen juffrouw te zullen worden, wist ik vanaf groep 3 al dat ik op televisie wilde.’’ Deze kinderdroom is voor Iris dus werkelijkheid geworden! Met haar spontane, enthousiaste uitstraling en haar ambitie voor een veelzijdige carrière is zij in staat elk item tot een succes te maken. Ze is modieus, goodlooking en veelzijdig.


WENDY-KRISTY HOOGERBRUGGE

Wendy-Kristy Hoogerbrugge is fotomodel sinds haar veertiende. Naast het lopen van coutureshows voor Mart Visser, Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, was ze te zien op (inter)nationale Fashion Weeks. Vanaf 2011 presenteert ze verscheidene programma’s bij RTL4, RTL7, SBS6 en Veronica. Ze is verder ambassadrice van ontwikkelingsorganisatie Sympany en EARTH Water.LISELOTTE DE GROOT
Liselotte is afgestudeerd aan de theateropleiding in Eindhoven, waar ze veel ervaring heeft opgebouwd op het gebied van acteren en presenteren. Haar passie is het maken van televisie en haar doorzettingsvermogen en gedrevenheid zorgden ervoor dat ze al snel aan de slag kon als presentatrice. Mensen beschrijven Liselotte als een leuke spontane vrouw. Met haar frisse uitstraling en stralende lach is deze geboren Brabantse niet meer weg te denken van de televisie.SAMANTHA KLUMPER

Samantha heeft na haar afstuderen aan Dansacademie Lucia Marthas een periode gewerkt als danseres en zangeres. Al kort na afstuderen werd ze onderdeel van de meidengroep Djumbo waar ze 5 jaar lang heeft gezongen. In deze periode heeft ze veel live optredens gedaan, een tv-programma gemaakt, voice-over werk gedaan voor de film Alvin en de Chipmunks, zich ingezet voor goede doelen en is ze vaak te gast geweest in verschillende programma's. Sinds juni zet Samantha zich volledig in om programma's te maken voor Eye Media Television.


ERIK BURGERS

Creatief, inlevend en altijd enthousiast. Tijdens zijn opleiding Media, Informatie en Communicatie ontdekte Erik dat presenteren helemaal zijn ding is! Na vele avonturen online, werd het hoog tijd voor een groter publiek. Door zijn passie voor video én de mens streeft hij ernaar om altijd een optimaal resultaat te behalen. Bij EMTV is Erik dan ook absoluut op zijn plek en bij elk item gebrand om te vlammen!