Over Eye Media Television

Eye Media Television (EMTV) is onderdeel van de Eye Media Group en houdt zich sinds 2007 bezig met het produceren van televisiecontent. Inmiddels is EMTV uitgegroeid tot TV producent voor de zenders RTL4, RTL5 en RTL7.

Met vier TV-programma's die bijna non-stop heel het jaar door worden uitgezonden en een team van 150 vaste professionals die werken vanuit vier vestigingen maakt EMTV één van de grootste televisie producenten van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring in de televisiewereld zijn we in staat hoogwaardige kwaliteit producties te leveren op broadcast niveau.

EMTV heeft de ambitie om innovatieve programma's te maken waarin de laatste trends en ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. Bekende producties van EMTV zijn Lifestyle Experience (RTL4), LifestyleXperience+ (RTL4), Ondernemend Nederland (RTL7), WoonTips (RTL4) en Lekker Leuk Leven (SBS6). Bij de uitwerking van een nieuw item verzorgt EMTV het volledige traject. Elke dag streven onze programma managers, cameramensen, redacteuren, presentatoren en editors naar het maken van mooie televisieprogramma's. Door deze variatie aan medewerkers kunnen wij optimaal meedenken met de deelnemende partijen. In deze samenwerking bundelen we de expertise van de deelnemers met onze ervaring in de mediabranche en komen zo tot een product waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Naast het produceren van televisiecontent is EMTV toonaangevend in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande mediaconcepten, zoals bedrijfsfilms, commercials, documentaires, promotiefilms, instructiefilms en narrowcasting.

Daarnaast beschikt EMTV over drones voor het maken van luchtopnames.