Choose your language
nl gb de

LifestyleXperience Plus

LifestyleXperience Plus is hét actuele programma dat luxueuze, spannende en trendy topics bespreekt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Nana Piguillet-Appiah, Dagmar Lap, Jeroen Post en Sander Foppele. Zij dompelen zichzelf onder in de wereld van de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Uitzendingen terugkijken? Check RTLXL.nl

Waar en wanneer

LifestyleXperience Plus was iedere zaterdag te zien rond 13.25 uur op RTL4. Na vijf succesvolle seizoenen was 31 december 2016 de laatste uitzending.

Crossmedia

Naast de landelijke televisieuitzending op RTL4 wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via RTLXL.nl, Youtube. Ook via de Facebookpagina van LifestyleXperience Plus kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent het programma!

Doelgroep

LifestyleXperience Plus richt zich op een welstandig kijkerspubliek. In het programma komen luxueuze en high end topics aan bod. Onze kijkers zijn zowel mannelijk als vrouwelijk, de nadruk op 'Business to Consumer'.

Visie RTL

RTL Nederland is een trendsettend multimediabedrijf met een leidende positie in de Nederlandse consumenten- en adverteerdermarkt. De doelstelling van RTL Nederland is het optimaal bedienen van onze kijkers en gebruikers van interactieve media en adverteerders door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende programmering en services.