Lifestyle Experience

Lifestyle Experience

Lifestyle Experience is hét actuele programma dat luxueuze, spannende en trendy topics bespreekt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Geert Hoes, Liselotte de Groot, Erik Burgers, Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Samantha Klumper en Anouk de Pater. Zij dompelen zichzelf onder in de wereld van de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Uitzendingen terugkijken? Check RTLXL.nl

Waar en wanneer

Lifestyle Experience is met de reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 14.20 op RTL4. De herhaling is te zien op RTL5 om ongeveer 15.00 uur.

Crossmedia

Naast de landelijke televisie-uitzending op RTL4 wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via RTLXL.nl, Youtube. Ook via de Facebookpagina van Lifestyle Experience kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent het programma!

Doelgroep

Lifestyle Experience richt zich op een welstandig kijkerspubliek. In het programma komen luxueuze en high end topics aan bod. Onze kijkers zijn zowel mannelijk als vrouwelijk, de nadruk op 'Business to Consumer'.

Visie RTL

RTL Nederland is een trendsettend multimediabedrijf met een leidende positie in de Nederlandse consumenten- en adverteerdermarkt. De doelstelling van RTL Nederland is het optimaal bedienen van onze kijkers en gebruikers van interactieve media en adverteerders door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende programmering en services.